RV/PRESSE SPORTS
Volledig scherm
PREMIUM
© RV/PRESSE SPORTS

“Het heeft wel even geduurd voor we een koppel werden”: maak kennis met Urška Žigart, de verloofde van Pogacar die vandaag op de top van La Planche des Belles Filles wacht

“Elk jaar denk ik dat het makkelijker wordt om Tadej te volgen. En dan kom ik tot de vaststelling dat ook hij weer sneller fietst.” Urška Žigart (25) is profwielrenster en helemaal zeker: haar verloofde is goéd. Een gesprek over samen trainen, wielrennen op de tweede plaats, de Tour de France en het kapsel van Tadej Pogacar. “Of ik hem tips heb gegeven? Enkel over zijn haar.”

3 reacties

 • Guido dyck

  3 maanden geleden
  Toffe pee en mogelijks de beste ronderenner ooit
 • Wim David

  3 maanden geleden
  Gewoon de beste, maar geen kapsones! Topkerel!
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Hij is niet alleen sterk met de benen. Maar lijkt ook mentaal heel stabiel. Fijne gast.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.