Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HERBELEEF. Pogacar toont zich op derde rustdag strijdvaardig: “Op iedere klim proberen aan te vallen” - Vingegaard beseft: “Het wordt man tegen man”

Tour de FranceRustdag nummer drie in de Tour de France, 15 ritten ver. Een vrije dag betekent uiteraard veel rusten. Voor de ene is dat genieten van een frisse duik, de andere staat dan weer de pers te woord. Herbeleeft hier de derde rustdag!

1 reactie

 • Philip De Smet

  3 maanden geleden
  Eigenlijk kan dit niet. Zelfs met een minimum kan je andere mensen besmetten. Deze renners moeten dan in quarantaine gedurende 5 opeenvolgende dagen.
 1. ANALYSE NA AANKOMST. “Een immense titanenstrijd”: Michel Wuyts blikt terug op spannende tijdrit en zege van fenomenale Wout van Aert
  Play
  Tour de France
  8

  ANALYSE NA AANKOMST. “Een immense titanen­strijd”: Michel Wuyts blikt terug op spannende tijdrit en zege van fenomenale Wout van Aert

  Wát een spanning in de laatste tijdrit van de Tour. Een andermaal fenomenale Wout van Aert won, alle klassementstoppers beten hun tanden stuk op de knaltijd van de groenetruidrager. Onze analist Michel Wuyts keek alweer met grote ogen naar onze landgenoot, die zijn derde ritzege pakt in deze Tour. Bekijk hierboven zijn analyse!
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.