AFP
Volledig scherm
© AFP

Geraint Thomas staat derde en herleeft: “Dan toch niet oud en versleten”

Tour de FranceWie we daar hebben. Na één week Tour de France hebben de Ineos Grenadiers, vroeger gekend als Sky, vier renners in de top-tien. En staat Geraint Thomas, beter gekend als G, derde. Thomas is de winnaar van de Tour 2018, hij was tweede in 2019 en hij won vorige maand nog de Ronde van Zwitserland.

1 reactie

 • johan fransaert

  5 maanden geleden
  Roglic is sterk geen mens die daar aan twijfelt maar als je de stand objectief bekijkt is er voor verschillende ploegen niets verloren en ik geloof niet dat hij alles en iedereen gaat overvleugelen.
 1. Michel Wuyts laat zijn licht schijnen over het Tour-parcours en mogelijke deelname van Evenepoel: “Wacht met die Tour, ga eerst naar de Giro”
  Play
  Tour de France
  24

  Michel Wuyts laat zijn licht schijnen over het Tour-par­cours en mogelijke deelname van Evenepoel: “Wacht met die Tour, ga eerst naar de Giro”

  Wat met Remco Evenepoel? En welke keuze(s) moet Wout van Aert maken? Nu het parcours voor de Tour de France van 2023 bekend is, kan onze wieleranalist Michel Wuyts zich buigen over die vragen. Over Evenepoel is Wuyts stellig. “Ik denk dat hij als topatleet de Tour aankan. Maar ik denk niet dat zijn ploeg al op zo'n punt staat om die Tour te controleren. Daarom zeg ik: wacht met die Tour en ga eerst naar de Giro.” Wout van Aert en zeker ook Jasper Philipsen zullen zich volgens analist dan weer in de handen wrijven bij het zien van het Tour-parcours. En zeker ook enkele klassementsmannen met hen. Welke? Bekijk het in onderstaande video’s.