Gele Wout van Aert gooit leeuwtje naar zoontje Georges: “Ik dacht dat ik ging winnen, maar deze trui maakt dat goed”

Tour de FranceHet slechte nieuws: Yves Lampaert is zijn gele trui kwijt. Het goede nieuws: Wout van Aert, een andere Belg, is de nieuwe geletruidrager in de Tour. De Belgen hebben hun start in de Tour de France niet gemist. Wout van Aert was zaterdag voor de tweede keer in twee dagen tweede, maar dat vindt hij niet erg meer. Het gele leeuwtje was voor zoon Georges. Van Aert: “Ik kijk ernaar uit om het geel de komende dagen te tonen.”

22 reacties

 • René Van Halen

  3 maanden geleden
  In vergelijking met ritwinst stelt zo'n gele trui sportief niets voor. maar hij heeft hem nu gehad en moet hem dus niet meer najagen.
 • Werner Rummens

  3 maanden geleden
  Straf wat Jacobsen hier nu laat zien na zijn horror valpartij. Is gewoon de snelste man in het peloton en iedereen gunt hem dit ook. Natuurlijk elke sprint moet gereden worden, er komen nog kansen voor Wout en de anderen.
 • patrick isenborghs

  3 maanden geleden
  Gilbert Geldof .Gisteren & vandaag is jasper aan de beurt om een rit te winnen , maar maak je geen zorgen vdp zijn dagen komen nog wel.Trouwens hij heeft geen 4 deelnames nodig gehad om geel & groen in zijn bezit te krijgen
 • Pascal Schevenels

  3 maanden geleden
  Wie heeft er al geel en groen na twee ritten ? Zal het zeggen Wout .
 • Jose Delie

  3 maanden geleden
  Mooi om te zien dat Wout en Yves het elkaar gunnen ! Goede vrienden !