Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Feest bij Jumbo-Visma: Roglic op weg naar Tourwinst, Van Aert derde in laatste Alpenrit

Tour de FrancePrimoz Roglic is goed op weg om zijn eerste Ronde van Frankrijk te winnen. De Sloveen kwam niet in de problemen in de laatste Alpenrit, waarin een sterke Wout van Aert naar de derde plaats sprintte. De ritzege in La Roche-sur-Foron was voor Michal Kwiatkowski. De Poolse ex-wereldkampioen reed samen met ploegmaat Richard Carapaz naar de meet en mocht als eerste de finish overschrijden. Bij de favorieten waren Adam Yates en Rigoberto Uran de grote verliezers.

9 reacties

 • Ronny Verachtert

  7 maanden geleden
  @ Paul Janssens Van Aert is niet de beste renner , wie de gel trui heeft in Parijs is de beste renner en gaat Van Aert zeker niet zijn
 • jans van Oosten

  7 maanden geleden
  Prima van wout gereden weer. absoluut. maar is dus via de wagen kunnen terugkeren horen we net. Dus verdiende die overwinning dan ook niet.
 • luc meeus

  7 maanden geleden
  Etienne, U zegt dat er betere renners zijn dan Wout in de tour. Namen graag!.
 • Karel Van Beeck

  7 maanden geleden
  De 2 Ineos-renners hebben goed gereden en zeker met de goedkeuring van Jumbo-Visma. Hadden ze niet mochten ontsnappen was de kans groot dan Van Aert een bergrit had gewonnen.
 • Etienne Vanhoegaerden

  7 maanden geleden
  Sterke Waut maar er zijn betere renners in de tour wel beste Belg. Maar ja als ge telkens moet werken terwijl andere profiteren van je werk kan het ook niet anders. De vraag is wat kan hij als het andersom is waar eindigt hij dan
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne