Fabio Jakobsen daags na waanzinnige strijd met tijdslimiet: “Zal ook vandaag weer vechten worden”

34 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  3 maanden geleden
  Als ik het goed begrijp , mogen er voor de sprinters geen bergen in zitten , voor de klassementrijders geen kasseien. Dit is wat men nu éénmaal een Ronde noemt. Criteriums waar alles vlak is en ze mooi geld verdienen komen pas na de prestatie in de Ronde.
 • Jef Berx

  3 maanden geleden
  Quick step heeft geen prijs meer gereden sinds Denemarken dan had men Cavendish toch beter meegenomen dan wint hij zeker een rit
 • Mieke Dessein

  3 maanden geleden
  Als ze de ronde ook voor sprinters moeten maken dan moeten de klimmers niet meer starten dit is nu eenmaal de tour
 • Dirk BERX

  3 maanden geleden
  Tja Marc, in Frankrijk liggen nu eenmaal vijf bergketens, en het zou niet de ronde van Frankrijk heten, als men die vijf bergketens gaat vermijden om een klassieke renner de tour te laten winnen. Of moet ook Parijs Roubaix de kassei stroken mijden om een niet kasseispecialist deze klassieker te laten winnen, of LBL laten doorgaan op Vlaamse en de ronde van Vlaanderen op Waalse wegen ?
 • Marc Werbrouck

  3 maanden geleden
  Al jaren wordt de Tour volgestopt met bergen. Een klassieke renner kan zo goed als nooit de Tour winnen. Heel spijtig! Fabio petje af man, maar een goede nacht kan veel goedmaken, de ene dag is de andere niet. Succes en winst in Parijs?
 1. ANALYSE NA AANKOMST. “Wout dacht aan geel en tijdrit”: Michel Wuyts over de weelde bij Jumbo-Visma, waar Van Aert zich opofferde voor ritwinnaar Laporte
  Play
  Tour de France
  4

  ANALYSE NA AANKOMST. “Wout dacht aan geel en tijdrit”: Michel Wuyts over de weelde bij Jum­bo-Vis­ma, waar Van Aert zich opofferde voor ritwinnaar Laporte

  Geen massasprint, wel een uitval van Christophe Laporte die voor een nieuwe zege van Jumbo-Visma zorgde in deze Tour de France. Wout van Aert dacht vandaag niet aan sprinten en dat had volgens onze analist Michel Wuyts een duidelijke reden. “Als Van Aert het gewild had, had hij hier gewonnen. Het duidt andermaal op de ploeggeest bij Jumbo-Visma dat Wout vooral focuste op het veilig binnenbrengen van gele trui Vingegaard. Sprinten zouden voor hem ‘verspilde’ krachten geweest zijn. Wout wil zijn veelzijdigheid morgen nog eens tonen in de tijdrit. Die wil hij absoluut winnen.”
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.