REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Dropt Bernal bommetje bij Team Ineos met oog op de Tour? “Ik offer mij niet op voor Froome en Thomas”

Tour De FranceTeam Ineos heeft een probleem. Of is het een luxeprobleem? Met Egan Bernal, Chris Froome én Geraint Thomas heeft het drie topkandidaten voor eindwinst in de Tour. Kan het nog fout gaan als die jongens samenwerken? Als. Bernal, die vorig jaar met geel naar huis ging, zal zich niet gaan wegcijferen voor viervoudig winnaar Froome: “Als ik 100 procent in topvorm ben, ga ik mij niet opofferen voor anderen.” 

7 reacties

 • Johan Planckaert

  2 jaar geleden
  waarom zou hij zich moeten opofferen vr froome of thomas? Je bent beter Bernal, rij ze in de vernieling. Froome was de enige die de tour mocht winnen en een deel van het parcours afleggen zonder fiets.. en met doping, ongezien! Hij hoort absoluut niet in het rijtje van grote tourwinnaars en dat vinden de echte groten ook!
 • Mikey Wuyts

  2 jaar geleden
  Ik denk dat Pinot de tour gaat winnen! Hij heeft misschien niet het beste team! Maar liet vorig jaar wel zien dat hij bergop de beste was. En ben er zeker van dat zonder die blessure van in die laatste dagen hij de Tour zou hebben gewonnen.
 • eric maier

  2 jaar geleden
  Niks bommetje. Froome zal er geen probleem mee hebben, de spelbreker zou Thomas kunnen zijn. En ik zie die nu geen Tour meer winnen. Rond Thomas zijn dezelfde praktijken gebeurd als met Wiggins om hem in staat te stellen die 2-3 rotdagen dat hij altijd kent, niet te hebben bij zijn Tourzege. Tegen een Berna zal enkel een goede Froome met de snedigheid bergop van weleer, tegenstand kunnen bieden uit eigen team.
 • pieter Van Ceunebroeck

  2 jaar geleden
  Alle 3 in versch. ploegen en dat de beste mag winnen. Dat wil de supporter en geen flauwe 3 weken zonder aanval.
 • jurgen de noor

  2 jaar geleden
  Een unicum zit eraan te komen. 3 ploegmaats op het eindpodium.