Volledig scherm
© Photo News

Drie wijzen over ultrakorte bergrit Tour en wat er nog te gebeuren staat: "Thomas gaat ook tijdrit nog winnen"

12 reacties

 • Elle Devee

  3 jaar geleden
  Neem die oortjes en de computers weg en dan krijgen we weer echte koers met spektakel en verrassingen. Dat zou nogal eens een vernieuwing zijn ipv die mislukte F1 start van gisteren.
 • daniel surinx

  3 jaar geleden
  denk niet dat froome het kan maken ten opzichte van thomas,om morgen aan te vallen en zelf het geel te pakken,dan onstaat intern zware ruzie denk ik,spijtig dat thomas zelf niks probeerd,al ge zo een tour moet winnen is ook maar armzalig op deze manier
 • Alfons Detemmerman

  3 jaar geleden
  SKY heeft gekozen dat is alles wat er aan de hand is. Risico dat Froome zijn mogelijke zege toch nog zou verliezen is te groot. En heel misschien komt deze directive wel van de tourorganisatie zelf
 • Tom Haezebrouck

  3 jaar geleden
  Jole Van Kalmthout een zeer terechte opmerking maar velen geven commentaar zonder ook maar iets van koers te kennen. Thomas moet inderdaad gewoon volgen en op het laatste eens uit het wiel komen. Ik denk niet dat Dumoulin ook maar iemand heeft om eens een gaatje toe te rijden in tegendeel.
 • Joke Van Kalmthout

  3 jaar geleden
  Noella Vancompernolle, als je Zoetemelk erbij haalt dan denk ik dat je het verschil tussen het wielrennen van toen en van nu niet goed begrepen hebt. En waarom uitgerekend Dumoulin van wieltjesplakken beschuldigen? Tom heeft al een paar keer het een en ander laten zien. Dat geldt niet voor Thomas, die zich door zijn ploeg naar boven laat slepen en alleen de laatste 100 meter van zijn plaats komt.
 1. Belgen genekt door Kragh Andersen: “Heeft geen enkele kopbeurt gedaan”
  Play
  Tour de France

  Belgen genekt door Kragh Andersen: “Heeft geen enkele kopbeurt gedaan”

  De Belgen waren in groten getale aanwezig in de kopgroep die het uitvocht voor de ritzege, maar grepen naast de oppergaai. Stuyven, Van Avermaet en Naesen werden respectievelijk derde, vierde en vijfde. Geen van hen had een antwoord in huis op de aanval van Søren Kragh Andersen. Naesen meent dat de Deen te kloppen was. “We hebben 40 kilometer voorop gereden en hij heeft nul kopbeurten gedaan.”
 2. Herbekijk hoe Van Aert derde werd in een Alpenrit en Kwiatkowski de Tour van INEOS Grenadiers opsmukte
  Play
  Tour de France

  Herbekijk hoe Van Aert derde werd in een Alpenrit en Kwiatkow­ski de Tour van INEOS Grenadiers opsmukte

  Na de opgave van kopman Egan Bernal leek het voor INEOS Grenadiers een magere Ronde van Frankrijk te worden, maar de Britse formatie toonde zijn weerbaarheid. Richard Carapaz greep twee etappes na elkaar naast de hoofdprijs, maar bij de derde poging was het prijs. Tenminste voor ploegmaat Michal Kwiatkowski. Het duo bleef samen over na een lange vlucht en reed samen over de finish. In de achtergrond toonde een sterke Wout van Aert nog maar eens zijn veelzijdigheid door naar de derde plaats te sprinten. En dat in een Alpenrit. Bekijk in bovenstaande video nog eens de hoogtepunten van de 18de etappe.
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip