Van Aert pakte uit met een ijzersterk nummer.
Volledig scherm
Van Aert pakte uit met een ijzersterk nummer. © AFP

“Dit hoort thuis in mijn top drie aller tijden”: Van Aert veegt drie tweede plaatsen weg met fantastische raid

Tour de FranceKan het nog mooier? In de gele trui op geweldige wijze naar de ritwinst. Weg, dat Poulidor-complex na de drie eerdere tweede plaatsen in deze Tour. Van Aert zette op weg naar Calais zijn suprematie tijdens de eerste Tourdagen nog wat extra in de verf. “Deze trui geeft je vleugels”, verwees WVA in een eerste reactie fijntjes naar zijn helmsponsor.

15 reacties

 • Tony Houben

  1 maand geleden
  Klasse man top renner.
 • SYLVIA HALLEMANS

  1 maand geleden
  Proficiat Wout gewoon super gedaan!!!!
 • albert de samblanx

  1 maand geleden
  Zonder woorden hier kan je alleen maar van genieten proficiat kampioen
 • Leo Willekens

  1 maand geleden
  Top Wout, dit zullen ze je niet snel nadoen!
 • Dirk Marcelis

  1 maand geleden
  Wat een compleet renner,niet meer gezien sinds Vdb
 1. Een gravelrit, aankomst op La Super Planche des Belles Filles en ‘slechts’ 50.000 euro voor de eindwinnares: ontdek hier alles over de Tour de France Femmes
  Tour de France Femmes
  2

  Een gravelrit, aankomst op La Super Planche des Belles Filles en ‘slechts’ 50.000 euro voor de eindwinna­res: ontdek hier alles over de Tour de France Femmes

  Organisator ASO trok er jarenlang de neus voor op wegens commercieel niet interessant genoeg, maar nadat online fietsplatform Zwift een pak geld op tafel toverde, ging het toch op de knieën: de allereerste Tour de France Femmes is een feit. Acht etappes tussen Parijs en La Super Planche des Belles Filles. Een overzicht.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 1. Jonas Vingegaard over deze “perfecte” Tour, en die van volgend jaar: “Als Wout beslist klimmer te worden, wil ik graag kopmanschap met hem delen”
  Tour de France
  15

  Jonas Vingegaard over deze “perfecte” Tour, en die van volgend jaar: “Als Wout beslist klimmer te worden, wil ik graag kopman­schap met hem delen”

  Jonas Vingegaard heeft “een bijna perfecte Tour de France” tot een goed einde gebracht. Zondag rijdt hij Parijs binnen als de opvolger van Tadej Pogacar, de uittredende tweevoudige Tourwinnaar die Vingegaard de nieuwe beste klimmer van de wereld heeft genoemd. Bijna werd hij in Rocamadour ook de beste tijdrijder van de wereld. Die eer liet hij uiteindelijk aan dat andere fenomeen van deze Tour: Wout van Aert. “Natuurijk ben ik de laatste tweehonderd meter niet voluit meer gegaan. Maar ook als ik dat wel had gedaan, had ik deze tijdrit niet gewonnen.”
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  3

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 3. Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakmakers voor de Tour de France Femmes
  PREMIUM
  Tour de FRANCE FEMMES
  1

  Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakma­kers voor de Tour de France Femmes

  Historisch! Want zondag spelen Jonas Vingegaard en co het denkbeeldige stokje door aan een fris en ongeduldig vrouwenpeloton. Wie klopt Annemiek van Vleuten in de allereerste Tour de France Femmes? Wat doet Lotte Kopecky? En tot wat is Julie De Wilde, de jongste van het pak, in staat? Kortom, wie geeft deze ronde peper en zout? Tien smaakmakers op een rij.