.
Volledig scherm
. © HLN

De Tour de France start komend weekend: dit mag u verwachten bij HLN en VTM

Tour de FranceDe Tour de France gaat komende zaterdag van start. Bij ons mist u niets van het wielerspektakel in Frankrijk. De sportredactie van Het Laatste Nieuws, HLN.be en VTM Nieuws zet u op de eerste rij. Dit mag u de komende weken allemaal verwachten.

1 reactie

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Sportverslaggeving en vtm: dat is zoals water en vuur. Het gaat niet samen. Misschien, helemaal misschien, als ze de gepensioneerde verslaggevers die de vrt op het stort gooit overnemen, dan gaan ze het misschien leren…
 1. Bernard Hinault, zelf de ‘baas’ geweest, over de leider in Pogacar: “De nieuwe patron van het peloton”
  PREMIUM
  Tour de France

  Bernard Hinault, zelf de ‘baas’ geweest, over de leider in Pogacar: “De nieuwe patron van het peloton”

  De dominantie van Tadej Pogacar (22) kreeg er de voorbije dagen nog een dimensie bij. De Sloveen begint nu ook zijn autoriteit te laten gelden over andere renners – zie de manier waarop hij vrijdag twee collega’s terugfloot die op een ongepast moment in de aanval gingen. Vijfvoudige ex-Tourwinnaar Bernard Hinault deed in zijn tijd ook zulke dingen: “Ik zie het probleem niet.”
 2. Uitgeputte maar trotse Van Aert doet verhaal na fantastische tijdritoverwinning, én dringt aan op vraag over noodweer: “Wil via deze weg steun betuigen”
  Tour de France
  71

  Uitgeputte maar trotse Van Aert doet verhaal na fantasti­sche tijdrit­over­win­ning, én dringt aan op vraag over noodweer: “Wil via deze weg steun betuigen”

  Wat een knalprestatie van Wout van Aert. In de tijdrit van de Tour de France heeft hij een uitstekende tijd neergezet, 21 seconden beter dan Kasper Asgreen. Aan de finish was één ding duidelijk: Van Aert is diep gegaan. Gebogen over het stuur werd hij besproeid met water. “Het was een perfecte dag”, reageerde hij achteraf. Hij drong er ook op aan om z’n steun te mogen betuigen aan de slachtoffers van het noodweer.