Van Hooydonck en Van Aert omhelzen elkaar na de zege van Laporte.
Volledig scherm
PREMIUM
Van Hooydonck en Van Aert omhelzen elkaar na de zege van Laporte. © Photo News

“De dominantie van Jumbo-Visma in deze Tour is nooit eerder gezien, ook niet ten tijde van Armstrong en Sky/Ineos”

Tour de FranceRitzege nummer vijf vandaag voor Jumbo-Visma. Wéér Jumbo-Visma. “We zijn nog zover niet, maar zeven ritzeges in de Tour, in eenentwintig etappes: wat voor team moet je dan hebben om dat voor mekaar te brengen?”, bedenkt onze chef wielrennen zich. “De dominantie van Jumbo-Visma is nooit eerder gezien. Niet in de jaren van Lance Armstrong en US Postal, niet in de jaren van Team Sky/Ineos met Wiggins, Froome en Thomas.”

7 reacties

 • Gaston Batsleer

  2 maanden geleden
  Enerzijds superprofessionele ploeg, pak steengoede renners in zelfde ploeg van divers kaliber: klimmer, allrounder, spurter. Anderzijds : concurrentie was matig afgezien van Pogacar.
 • rudy de clerck

  2 maanden geleden
  Er waren maar een handvol renners die de tour maakte , de rest volgde op grote afstand en probeerde totaal niets
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Nagel op de kop Jan Timmermans, maar waarom word er nooit gesproken over de meer dan honderd andere renners die nooit kunnen winnen en toch elke dag alles geven ? Zonder hen bestaat de koers niet !
 • jos dedecker

  2 maanden geleden
  De ploeg van Peter Post won wel eens 11 etappes in een Tour
 • Jan Timmermans

  2 maanden geleden
  Niet overdrijven mannekes, Jumbo beste ploeg van het moment is correct maar zie het in de tijdgeest. Ook bij deze ploeg is niet alles goud wat er blinkt.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.