VTM
Volledig scherm
© VTM

Dat wordt stilaan opletten: Van Aert en jury in gesprek na nieuwe waarschuwing voor weggooien bidon

Tour de FranceWout van Aert (27) en de wedstrijdjury waren gisterochtend in gesprek. De groene man had namelijk een waarschuwing gekregen voor het weggooien van een bidon - een feit waarvoor hij eerder in deze Tour al eens bestraft werd - en vroeg uitleg aan de jury.  

55 reacties

 • mariane slock

  5 maanden geleden
  Beetje wederzijds begrip aub
 • Joeri D'hollander

  5 maanden geleden
  Oliver naesen gooide gisteren net voor de aankomst zijn bidon in het publiek. Dit was zelf in beeld. Heeft hij dan ook een boete gekregen? Bidon 'weggooien' waar publiek staat is in mijn ogen niet sluikstorten. Dit is een 'cadeautje' geven aan de fans. De Ronde van Vlaanderen passeert in mijn streek. Daar is een 'afvalzone'. Weken nadien lagen er nog papiertjes. Dat de organisatie eerst eens deftig opkuist voor ze boetes uitdelen aan de renners.
 • Gino Van Quaethem

  5 maanden geleden
  Als je de live uitzending volgt worden er overal bidons weggesmeten...wat normaal is als renner in de koers, sommige worden bestraft maar 95% van de renners niet. En kom nu niet af dat Wout het voorbeeld moet zijn want in de koers ben je daar niet mee bezig .
 • Johan Billiet

  5 maanden geleden
  Maakt toch weinig uit of Van Aert meerijdt of niet...
 • Pat Debal

  5 maanden geleden
  Van Aert krijgt het ook al in zijn hooft
 1. Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakmakers voor de Tour de France Femmes
  PREMIUM
  Tour de FRANCE FEMMES
  1

  Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakma­kers voor de Tour de France Femmes

  Historisch! Want zondag spelen Jonas Vingegaard en co het denkbeeldige stokje door aan een fris en ongeduldig vrouwenpeloton. Wie klopt Annemiek van Vleuten in de allereerste Tour de France Femmes? Wat doet Lotte Kopecky? En tot wat is Julie De Wilde, de jongste van het pak, in staat? Kortom, wie geeft deze ronde peper en zout? Tien smaakmakers op een rij.