Dat belooft voor Tokio: Van Aert haalt de sloophamer boven in Saint-Émilion, Pogacar wint morgen zijn tweede Tour

Tour de FranceWat een nummer van Wout van Aert in de Tour de France. Onze landgenoot stampte in de slottijdrit naar wijnstad Saint-Émilion de rest als rijpe druiven fijn. Dat belooft voor de Spelen volgende week in Tokio. In de top van het klassement veranderde er ondanks een knappe derde plaats van Jonas Vingegaard niets: Tadej Pogacar wint morgen zijn tweede Ronde van Frankrijk. 

29 reacties

 • pascal Vanderlinden

  1 week geleden
  Ik ben ook Wout fan zo ook voor Mathieu maar ik heb de volledige 3 weken tour gezien en gelezen. Ik hemel Wout niet alleen op omdat het een belg is ! Pogacar moest niet rijden op die TT want wint de vorige 2 dagen zware bergritten ! Die presteert dus 3 zware dagen na mekaar ! Tokio zal het uitwijzen.
 • Liliane Wuyts

  1 week geleden
  Ik hoor het je graag zeggen Bernd. Volgens jou ging hij de tijdrit zeker niet winnen. Dus als je nu zegt dat hij geen goud zal halen in Tokio, ben ik er meer en meer van overtuigd dat het wel zou kunnen.
 • Freddy van Puymbrouck

  1 week geleden
  VAert is een geweldige allrounder en sterke tijdrijder, nu hem al goud zien winnen is typisch Belgisch. Hij behoort absoluut tot de kanshebbers maar er doen in Tokio nog een paar andere kleppers mee. Ook de vochtige warmte in Japan zal meespelen plus wat de best voorbereiding is geweest. Heeft Wout niet te veel moeten doen in de tour? en is het wel zo verstandig om die uit te rijden?.We gaan het de komende weken zien.
 • Bernd Vaes

  1 week geleden
  Dat belooft helemaal niets voor Tokio. In Japan botst hij tegen de ware concurrenten en in Japan speelt de stand van klassementsrenners niet mee. Van Aert zal er aldus geen goud halen. Over een week zullen geen Belgen goud halen…
 • Alex Wellens

  1 week geleden
  Wout is nu beter dan de beste Tom Boonen, maar dat is snel vergeten blijkbaar!