AFP
Volledig scherm
© AFP

Chris Froome hoopt nog altijd oude niveau te halen: “Dit soort koersen heb ik nodig, ook al finish ik in de achterste regionen”

Tour de FranceChris Froome haspelde zijn tijdrit op de voorlaatste dag van de Tour de France al af. De viervoudige Tourwinnaar stond zaterdagmorgen op 4u07 van leider Tadej Pogacar, maar hoopt nog steeds om op zijn oude niveau terug te keren. Aan opgeven heeft hij dan ook nooit gedacht: “Ik hou van de sport, ook al is ze soms meedogenloos en brutaal.”

5 reacties

 • Rudi Goossens

  1 week geleden
  Mooi dat je dit toch weer hebt gedaan. Leuk als een ouder iemand toch nog motivatie heeft. Iedereen is altijd zo vol over de jeugd, dat hij of zij zelf aan de kant wordt gezet door de jeugd. Voer ook een grijze trui in, zodat mensen beseffen dat je ook op iets oudere leeftijd nog iets van waarde kan hebben..
 • Bernd Vaes

  1 week geleden
  Dat hij eens voor de spiegel staat, met een foto van hem enkele jaren terug. Dan zal hij zien, dat hij nooit meer aan de top zal komen. Ook kampioenen lijden onder een vervaldatum…
 • Nadia Vanderseypen

  1 week geleden
  Enorm veel respect voor deze klasbak. Voor de moed en enorme opofferingen die hij bracht om terug te komen uit de diepste ellende. Maar Chris als fan zou ik zeggen probeer het volgend jaar nog eens en als je echt niet terug op je Tour niveau kan komen stop er dan mee. Voor je fans maar zeker ook voor jezelf! Je hebt een prachtig palmares verwezenlijkt!
 • Peter John Vermeersch

  1 week geleden
  Froome, een jongere generatie heeft het over genomen
 • Jacques Hillaert

  1 week geleden
  Ik heb echt een enorm RESPECT voor Froome, 4 maal de Tour gewonnen en dan nog de moed en doorzettingsvermogen opbrengen zoals nu, dat getuigt van SUPERKLASSE, Bravo