Bradley Wiggins komt superlatieven tekort wanneer hij over Wout van Aert begint te praten: “Hij kan álles”

Tour de FranceOok Sir Bradley Wiggins keek gisteren met open mond naar de prestaties van Wout van Aert op de Mont Ventoux. In een gesprek met VTM Nieuws spaart de ex-winnaar van de Tour de France de lof niet als het over de Belgische kampioen gaat.

8 reacties

 • Hugo hofmans

  2 maanden geleden
  Wout Van Aert zorgt voor een écht spannende Tour ! Wat een inspanning en hoe sympathiek.
 • Christophe Warmoes

  2 maanden geleden
  Klasse gaat niet weg uiteraard
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Er zijn twee renners die de koers spannend maken.en dat zijn Wout en Mathieu, en de rest zit maar te rekenen en af te wachten.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Hij kan het weten wat het is om zo een inspanning te leveren en Wout is ook de compleetste van al de renners.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Als Wout en Remco er een soort koppeltijdrit van maken in de wegrit op de OS. Dan spurten ze misschien wel onder elkaar voor goud.
 1. Van Aert in spaarstand voor Tokio en sprint niet meer mee (behalve op de Champs-Elysées?): “De tijdrit is nu de prioriteit”
  Tour de France
  7

  Van Aert in spaarstand voor Tokio en sprint niet meer mee (behalve op de Champs-Elysées?): “De tijdrit is nu de prioriteit”

  Pas op 5,5 km van de top van Luz Ardiden liet Wout van Aert gaan. Vanaf dat moment ging hij aan andere dingen denken en dat doet hij ook morgen. De rit naar Libourne, de 19de etappe in deze Tour de France, is gedoemd om op een sprint te eindigen, maar WvA zit al met zijn gedachten bij de generale repetitie voor de Olympische Spelen: de tijdrit van zaterdag.
 2. "Wout is een beer. Wat een kracht": Eric Vanderaerden heeft na 36 jaar een opvolger
  PREMIUM
  Tour de France
  37

  "Wout is een beer. Wat een kracht": Eric Vanderaer­den heeft na 36 jaar een opvolger

  Eric Vanderaerden (59) heeft een opvolger. Het heeft 36 jaar geduurd, maar hij is niet langer de laatste Belg die een tijdrit kon winnen in de Tour. “Eerlijk, ik vind het een klein beetje jammer.” Maar, zegt hij: “Het is goed dat het Van Aert is.” Diezelfde Van Aert is volgens Vanderaerden ook straks in Tokio zeker kanshebber op goud in het tijdrijden. Maar dé topfavoriet? Neen, dat dan weer niet.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).