Sam Bennett won voor het eerst in z'n carrière een rit in de Tour, eerder won hij ook al ritten in de Giro en de Vuelta.
Volledig scherm
Sam Bennett won voor het eerst in z'n carrière een rit in de Tour, eerder won hij ook al ritten in de Giro en de Vuelta. © AFP

Bennett houdt Ewan en Sagan af en doet uitstekende zaak in strijd om groen, Roglic blijft in het geel

Tour De FranceSam Bennett heeft prijs in de Tour. De Ier van Deceuninck-Quick.Step haalde het aan de meet op Île de Ré voor Ewan en Sagan. Bennett doet een schitterende zaak in de strijd om groen. Primoz Roglic behield na een nerveuze etappe het geel.

28 reacties

 • theo moons

  1 jaar geleden
  Het mooi gedaan om die groene trui af te nemen van Sagan. Waar zie je sagan? Enkel en alleen als er punten te verdienen zijn, anders verstopt hij zich ergens uit de wind. Misschien moet sagan eens op leerschool gaan bij Wout Van aert ? Zeer lang kop nemen en toch de rit nog winnen. Topkerel is onze Wout
 • Erwin Van Roy

  1 jaar geleden
  Gregoor Vogels met evenveel recht als u mogen deze heren hun beroep uitoefenen.
 • luc meeus

  1 jaar geleden
  Doet een goede zaak voor het groen, hij kan wel nooit winnen tegen Sagan.
 • Marjan Frankie

  1 jaar geleden
  Er is zoiets als tour de Zwans En dit is speciaal voor alle Fans Met of zonder Corona The Show Must Go On Have Fun En wanneer word er eens echt gekoerst ?
 • Jozef Schrauwen

  1 jaar geleden
  Ik vind vele opmerkingen toch grappig. Nu er geen enkele renner positief getest is klinkt het ongeloofwaardig. Hadden er wel positieve testen geweest hadden diezelfden verklaard dat de ronde nooit had mogen plaatsvinden. Typisch Belgisch waar het nooit goed is
 1. Van vier keer geel naar vier uur achter Pogacar: Chris Froome in alle anonimiteit op weg naar Parijs
  Tour de France
  17

  Van vier keer geel naar vier uur achter Pogacar: Chris Froome in alle anonimi­teit op weg naar Parijs

  Chris Froome (36) haalt morgen Parijs en dat is in zijn huidige doen al een prestatie. Het is het ietwat trieste lot van de viervoudige Tourwinnaar die na een zware val in de Dauphiné van 2019 nooit meer zijn beste niveau haalde. Vandaag rijdt hij anoniem rond in het peloton. Hij zegt nog wel dat hij terug wil keren om voor het geel te strijden met Pogacar, maar of hij daar zelf ook effectief in gelooft, is een andere vraag.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.