Mas en Devenyns.
Volledig scherm
Mas en Devenyns. © Photo News

Belgische teams strijken aardig bedrag op, Ineos dankt Bernal voor smak geld

Tour de FranceDe Belgische teams deden het uitstekend in deze Tour, en dat is ook te zien aan het prijzengeld. Deceuninck-Quick.Step haalde 189.940 euro binnen en pronkt op een derde plek. Lotto-Soudal eindigt knap vijfde in de ranking, met 134.760 euro. Wanty-Gobert haalde 34.940 euro op. 

 1. Vier Belgen in goeie groep, maar niemand opgewassen tegen ijzersterke Deen: herbekijk de hoogtepunten van de 19de rit
  Play
  Tour de France

  Vier Belgen in goeie groep, maar niemand opgewassen tegen ijzerster­ke Deen: herbekijk de hoogtepun­ten van de 19de rit

  Sören Kragh Andersen (Team Sunweb) won de negentiende etappe in de Ronde van Frankrijk. In de etappe over 166,5 kilometer tussen Bourg-en-Bresse en Champagnole was de Deen in het slot de sterkste en de slimste van een kopgroep van twaalf, met daarin vier Belgen. Kragh Andersen sloop weg op zo’n zestien kilometer van de meet en liet zijn voorsprong oplopen tot ongeveer een minuut. In de achtervolgende groep won de Sloveen Luka Mezgec (Mitchelton-Scott) de sprint voor de tweede plaats, voor Jasper Stuyven, Greg Van Avermaet en Oliver Naesen. Met Dries Devenyns zat ook een vierde Belg in de goeie groep.
 1. Hoogtepunten uit Juventus - FC Barcelona
  Play

  Hoogtepun­ten uit Juventus - FC Barcelona

 2. Hoogtepunten uit Man United - RB Leipzig Champions League

  Hoogtepun­ten uit Man United - RB Leipzig