ANALYSE NA AANKOMST. “Wout dacht aan geel en tijdrit”: Michel Wuyts over de weelde bij Jumbo-Visma, waar Van Aert zich opofferde voor ritwinnaar Laporte

4 reacties

 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Denk niet dat WVA de TT gaat winnen na 3 weken berenwerk voor de ploeg. Er zijn véél sprinters die geen trap teveel hebben gegeven deze 3 weken. Hoop natuurlijk van wel , Forza Kempen.
 • bernard vermeulen

  2 maanden geleden
  Nogmaals team spirit andere ploegen kunnen er veel van leren, laat je helper ook eens winnen en de goodwill is nog zo groot, natuurlijk Laporte is verdiende winnaar.
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Met de komst van Jumbo in Frankrijk bereik je met een Franse winnaar een hoop goodwill natuurlijk, daarnaast leken ze Laporte niet al te serieus te nemen als bliksemafleider.
 • K Joeri de Rauw

  2 maanden geleden
  De Wout heeft het werk dat normaal laporte oplost gedaan knap , nu de tt
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.