ANALYSE NA AANKOMST. “Een triomf met dank aan Wout”: Michel Wuyts zag hoe Van Aert weer van goudwaarde was voor Vingegaard in spektakelrit

15 reacties

 • Sophia de smet

  4 maanden geleden
  Een tour dat je niet evenaren kan. Super Wout. Megasterk wat een plezier om naar 'te kijken
 • bernard vermeulen

  5 maanden geleden
  Deze tour de France , had ik nu wel Michel bij de commentatoren gewild, vorig jaar was al wat hij zei Vanderpoel, tot vervelens toe, maar nu kan hij er niet naast kijken dat Wout jaar per jaar verbluffend uit de hoek komt, niemand, voor of tegen kan dit ontkennen, Wout gaat voor zijn doelen, en voor de ploeg doelen, zo zit Wout in elkaar, 1 voor allen, allen voor 1 en dat maakt Hem zo een ongelofelijke goede gast, zelfs Jonas blaakt van sportiviteit .
 • adri zuiderwijk

  5 maanden geleden
  Een dag lang fietsen op een paar krentenbollen en het vet vliegt eraf, ultralopers lopen ook 10 uur op een boord brinta..de enige manier om natuurlijke ketonen aan te maken ipv die kunstmatige dure troep waarvan de neven effecten nog altijd onduidelijk zijn..
 • Willy Dupont

  5 maanden geleden
  Deze keer heb ik eens de volledige etappe op tv gevolgd, anders maar de laatste kilometers. Maar ik heb het me niet beklaagd ! Ik zag een Super Wout van Aert, haast bovenmenselijk wat hij deed. Wat een rit was me dat ! De beste allrounder gaat de tour alleen op punten winnen, jammer dat het groen minder wordt gewaardeert dan het geel, in dit geval is het voor mij andersom ! Geweldig Wout ! Nog van dat !
 • Alice Dingemans

  5 maanden geleden
  Dank zij Wout, heeft de gele trui drager 3'26'' voorsprong kunnen uitbouwen. Proficiat Wout beste wielrenner in de Tour
 1. Amper één tijdrit en zwaar Alpenmenu maar “Evenepoel kan Tour in eerste 10 dagen dynamiteren”: ontdek hier Tour-parcours van 2023
  Play
  Tour de France
  16

  Amper één tijdrit en zwaar Alpenmenu maar “Evenepoel kan Tour in eerste 10 dagen dynamite­ren”: ontdek hier Tour-par­cours van 2023

  Het parcours van de Tour 2023 is bekend. Met 8 bergritten, 8 vlakke ritten en 4 heuvelritten is er voor ieders bek wat spek, al zijn de tijdrijders met slechts één chronorit van 22 kilometer heel erg karig bedeeld. Het meest in het oog springend is de terugkeer van de Puy de Dôme. Verder krijgt de Tour op de voorlaatste dag een apotheose in de Vogezen met een aankomst op Le Markstein. De vraag is wat Remco Evenepoel en Wout van Aert zullen doen, want ook de Giro oogt aantrekkelijk voor hen.
 1. Ouders van Vingegaard vieren Tourzege emotioneel met dorpsbewoners in Hillerslev: “Jonas zal nu niet denken dat hij de koning is, hoor”
  Play
  PREMIUM
  Tour de France
  10

  Ouders van Vingegaard vieren Tourzege emotioneel met dorpsbewo­ners in Hillerslev: “Jonas zal nu niet denken dat hij de koning is, hoor”

  Jonas Vingegaard kon de ‘good vibes’ vanuit zijn heimat in het Deense dorpje Hillerslev tot in Frankrijk voelen. De inwoners verzamelden dit weekend in een feesttent om zijn Tour de France-zege op groot scherm te volgen. Ouders Claus en Karina omarmden elkaar na de tijdrit met tranen in de ogen. “Het hele dorp is even trots als wij.”