ANALYSE NA AANKOMST. “Een immense titanenstrijd”: Michel Wuyts blikt terug op spannende tijdrit en zege van fenomenale Wout van Aert

8 reacties

 • Rudy Delaey

  2 maanden geleden
  Proficiat Wout dat is pas een prestatie luister man laat die cros varen concentreer je volledig op de weg jij wordt een super renner doe zo verder Wout en nog eens proficiat ik denk dat we nog veel plezier aan jou zullen beleven doe zo voort Wout.
 • Alice Dingemans

  2 maanden geleden
  Er zijn geen woorden voor. Wat een atleet, Jumbo Visma mag zeer tevreden zijn met onze Wout Van Aert.
 • alain lammens

  2 maanden geleden
  Proficiat Wout, wat een titanenprestatie ! Je hoort bij de top in de wielergeschiedenis !
 • Christel canters

  2 maanden geleden
  Fier en trots op Van Aert verdient een groot applaus en hopelijk een audiëntie bij de koning
 • ariane peeters

  2 maanden geleden
  Fier om Belg 🇧🇪 te zijn met onze wout als koning van de koers 🚴🏼 we zouden allemaal onze Belgische vlag moeten ophangen als eerbetoon aan een fantastische renner 🥇🇧🇪
 1. Jonas Vingegaard over deze “perfecte” Tour, en die van volgend jaar: “Als Wout beslist klimmer te worden, wil ik graag kopmanschap met hem delen”
  Tour de France
  15

  Jonas Vingegaard over deze “perfecte” Tour, en die van volgend jaar: “Als Wout beslist klimmer te worden, wil ik graag kopman­schap met hem delen”

  Jonas Vingegaard heeft “een bijna perfecte Tour de France” tot een goed einde gebracht. Zondag rijdt hij Parijs binnen als de opvolger van Tadej Pogacar, de uittredende tweevoudige Tourwinnaar die Vingegaard de nieuwe beste klimmer van de wereld heeft genoemd. Bijna werd hij in Rocamadour ook de beste tijdrijder van de wereld. Die eer liet hij uiteindelijk aan dat andere fenomeen van deze Tour: Wout van Aert. “Natuurijk ben ik de laatste tweehonderd meter niet voluit meer gegaan. Maar ook als ik dat wel had gedaan, had ik deze tijdrit niet gewonnen.”
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.