ANALYSE NA AANKOMST (8). Greg Van Avermaet over ‘cadeau’ van ploegmaat Jungels: “Na twee verloren jaren staat hij er weer”

Tour de France“Een serieuze cadeau van Bob voor de ploeg.” Zo omschrijft Greg Van Avermaet de knappe ritzege van Bob Jungels in de Tour de France, en dat na een solo van liefst 64 kilometer. Ook Wout van Aert toonde zich opnieuw. “Zijn groene trui is zo goed als binnen.”

1 reactie

 • nicole haeck

  5 maanden geleden
  Proficiat Jungels
 1. BEKIJK. De veelzeggende blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individuele tijdrit
  Play
  Tour de France
  26

  BEKIJK. De veelzeggen­de blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individue­le tijdrit

  Een emotionele Wout van Aert won de individuele tijdrit in de Tour de France - wereldkampioen Filippo Ganna trok grote ogen bij het zien van de knalprestatie van de Belg. Van Aert zag dan weer hoe Jonas Vingegaard, die als een komeet van start ging, heel wat risico’s nam en bijna ten val kwam. De geletruidrager werd finaal tweede. Bekijk hierboven de belangrijkste momenten van de voorlaatste dag in de Tour de France.