ANALYSE NA AANKOMST (5). Wuyts over speciale tactiek Van Aert: “Hij heeft haast iedereen kapotgereden, zichzelf ook. Dat vind ik jammer”

22 reacties

 • Jacqueline Hofman

  5 maanden geleden
  Wuyts zou zich beter afvragen waar Ineos blijft? De duurste ploeg ter wereld. Nog geen rit gewonnen noch een klassement. Of gaan ze Visma alleen het werk laten doen tegen Pogacar?
 • Liliane Wuyts

  5 maanden geleden
  Mijnheer Wuyts, Wout kwam niet "kapot" over de meet. Integendeel zou ik zeggen. Ik denk dat hij inderdaad wel veel anderen pijn gedaan heeft. Zullen we vandaag zien. Ik begrijp niet waarom Alpecin en EF meer gevaar zien in Wout dan in Pogacar. Door zo op kop van het peloton te gaan sleuren ipv UAE het werk te laten doen. En Pogacar heeft wel degelijk zijn ploeg nodig om hem mee boven te nemen. De laatste 500 m neemt hij over.
 • adri zuiderwijk

  5 maanden geleden
  Heeft misschien menig klimmer voor t Ak kapot gereden maar zichzelf echt niet, misschien komt hij vandaag makkelijker weg want die Planche kon ie best aan gezien zijn tijdrit waar hij nauwelijks toegaf op Tom.
 • Willy Scholaart

  5 maanden geleden
  Prachtig wat wout gedaan heeft, MAAR...zo rij je Pogacar en zijn ploeg niet naar huis, Pogacar heeft geen ploeg nodig dat hebben we nu toch al gezien in de laatste drie ronden van Frankrijk, hij laat zich gewoon meedrijven zonder op kop te rijden en dan aan de aankomst genadeloos toeslaan, alleen Jumbo Viesman ziet dat niet.
 • Lucien Mertens

  5 maanden geleden
  Sorry hoor meneer Wuyts maar "kapot" zag hij er na de aankomst toch niet uit hoor, dan kom je niet lachend en keuvelend over de streep gebold. Hij zag er integendeel vrij goed en alweer gerecupereerd uit na zijn exploot. Er zullen er in het peloton anderen zijn die heel wat "kapotter" waren. Hij wou dat geel zo vlug mogelijk overboord hebben, en dat is hem goed gelukt.