Alleskunner Van Aert is nu ook snelste sprinter: “Wat een rollercoaster”

Tour de franceKlimmen, tijdrijden, sprinten: het maakt Wout van Aert allemaal niets uit. De alleskunner van Jumbo-Visma boekte op de Champs-Elysées z'n derde ritzege in deze Tour. “Dit is onbetaalbaar.”

43 reacties

 • Antoine Van De Velde

  1 week geleden
  Wout wint tijdrit tegen Asgreen ( windvoordeel ) en Kung die amper te zien waren in de laatste week. Wout wint de sprint tegen Jasper en Mark die in betere omstandigheden op minuten eindigden de dag ervoor in de tijdrit. Wout wint de dubbele Ventoux beklimming uit een kopgroep van negenentwintig met grote namen ondermeer de Wereldkampioen. Unieke prestatie al de rest is naast de kwestie.
 • Jozef Van den Donder

  1 week geleden
  Volgens bepaalde kenners ging hij tijdrit en sprint in Parijs ook niet winnen. Ik wacht op reactie van deze heren?
 • Bernd Vaes

  1 week geleden
  Alleen zijn zege in Parijs is een enorme prestatie. Bergklimmer? Hij heeft nog nooit een zware bergrit gewonnen, buiten deze over de Ventoux waar echter de klassementsrenners niet aanvielen. Tijdrijder? Ja, is hij, maar onvoldoende tegen specialisten als Ganna. In de Tour had Pogacar de tijdrit kunnen winnen, was echter niet op superprestatie gericht, daar hij 5 min voorsprong had.
 • Frans Peeters

  1 week geleden
  heeft zijn hart op de juiste plaats, superknecht waar hij zichzelf wegcijfert en gisteren zijn fietsbloesje wegschenkt aan de meest biedende voor de schatoffers van waterschade en nu dit weer
 • Jan Elen

  1 week geleden
  Prachtig gedaan van Wout, geweldige prestatie en de vriendelijkheid zelve.. Mooi!