Al Van Aert wat de klok slaat op de Champs-Élysées: papa Wout sprint machtig naar zege in Parijs, waarna zoontje Georges mee op podium mag

Tour de franceWout van Aert (26) heeft op de Champs-Élysées een nieuwe mijlpaal in z'n nog prille wegcarrière bereikt. De Belgische kampioen was de snelste op het officieuze WK voor sprinters en boekte zo z'n derde ritzege in de Tour. Een memorabel moment, en dus nam Van Aert zoontje Georges mee op het podium.

85 reacties

 • Rudi Pieters

  1 week geleden
  Als van Aert fan kan ik zeker ook de overwinningen van Mathieu waarderen tis hopen dat hij het mtb wint dat kan je van de vdp fans niet verwachten voor hun telt er maar ene
 • Elle Devee

  1 week geleden
  @piet jansen. Denk je nu echt dat Pogacar die tijdrit niet zou gewonnen hebben als hij dat kon? Niet voluit gegaan? Ik denk dat elke gele truidrager in een tijdrit wil bewijzen dat hij de beste is. En dat Cav er niet op gebrand was om zijn 35e binnen te halen? Dat kan toch geen zinnig mens geloven.
 • peter destoop

  1 week geleden
  dat is wat anders dan gans de rit omringd zijn door teamgenoten en dan de laatste 100m sprinten. Wout heeft bewezen een compleet renner te zijn. Dat Planckaert in viv le vélo voor Canvendish stemt gaat mijn pet te boven.
 • Wilfried DE HERT

  1 week geleden
  Als je het mij vraagt vind de Georges het niet fijn en zou precies liever iets anders doen.
 • Dick De Zeure

  1 week geleden
  Dat is nogal wat anders dan onze duiveltjes, proficiat Wout, je bent een hele grote en zal alleen nog maar groeien.