Yorunn Ligneel pakt met een sprong van 1m66 goud op het Kampioenschap van Vlaanderen voor scholieren.
Volledig scherm
Yorunn Ligneel pakt met een sprong van 1m66 goud op het Kampioenschap van Vlaanderen voor scholieren. © Jordy Beernaert/RV

Yorunn Ligneel maakt indruk op Kampioenschap van Vlaanderen voor scholieren: “Spanning was helaas snel uit de wedstrijd”

Houtland AC deed het afgelopen weekend uitstekend op het Kampioenschap van Vlaanderen voor cadetten en scholieren. De Torhoutse club won liefst vier keer goud met Yorunn Ligneel (hoogspringen) en Timon Inghelbrecht (400m horden) bij de scholieren en Norah De Bruycker (polsstokspringen) en Tibe Delaere (hoogspringen) bij de cadetten.

  1. De Mantel brengt palliatief debat naar De Schouw en De Nestel

    De Mantel brengt palliatief debat naar De Schouw en De Nestel

    Netwerk Palliatieve zorg De Mantel, gebaseerd in Roeselare, organiseert op dinsdag 24 november een palliatief debat. “De interesse is zodanig groot dat we zelfs een wachtlijst voor geïnteresseerden moesten aanleggen”, vertelt coördinator-directeur Dries Messeyne. “Uiteindelijk hebben we beslist om het debat op hetzelfde ogenblik op twee locaties verspreid in ons werkgebied te organiseren.” Je kan het palliatief debat op 24 november bijwonen zowel in OC De Schouw langs de Statiestraat in Lichtervelde als in De Nestel langs de Vijfwegenstraat in Oostrozebeke. Dit op beide locaties van 13.30 (onthaal vanaf 13 uur) tot 15.30. Insteek van het debat is ‘beter zorgen voor wie niet meer beter wordt’. De toegang is gratis en De Mandel trakteert met koffie en taart voor zijn 25-jarig bestaan. Wie er bij wil zijn, moet zich inschrijven via vorming@demantel.net en dit uiterlijk op 6 november. Het debat staat open voor zowel geïnteresseerden als professionals. Meer op https://www.hetpalliatiefdebat.be.