De fietsster moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
De fietsster moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. © Belga

Vrouw (73) raakt gewond na aanrijding op haar elektrische fiets

Torhout/VeurneIn de Aartrijkestraat in Torhout is woensdagvoormiddag een 73-jarige vrouw uit Torhout aangereden op haar elektrische fiets. Ze werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. Een afgewerkt én duurzaam huis in amper 5 maanden? Het kan met handige ‘Qubes’: “Net als blokken maar dan van 20 ton”
  PREMIUM
  Kortemark

  Een afgewerkt én duurzaam huis in amper 5 maanden? Het kan met handige ‘Qubes’: “Net als blokken maar dan van 20 ton”

  “Nee, je hebt niet het gevoel dat je in een ‘kubus’ leeft.” Bouwen we in de toekomst ons huis met ‘Qubes’? Als het van ondernemers Gert-Jan Andries (34) en Anthony Verhaeghe (35) uit Kortemark afhangt wel. “Een jong gezin dat uitbreidt? Geen probleem, we plaatsen er gewoon een module of ‘Qube’ bij”, zeggen ze. En dat kan in een recordtijd en volledig duurzaam. Zo gaat het duo tewerk.
 2. Quinten (7) zoekt al een week naar zijn 45 duiven: “Elke avond schudt hij met zijn potje, in de hoop dat ze terugkomen”
  Hooglede/Handzame

  Quinten (7) zoekt al een week naar zijn 45 duiven: “Elke avond schudt hij met zijn potje, in de hoop dat ze terugkomen”

  “Als we een duif zien, moeten we kijken of het één van de zijne is. Het is zo jammer voor onze Quinten.” Toen de 7-jarige knaap uit Hooglede, maar afkomstig uit Handzame, - vol verwachting en blijdschap - voor de allereerste keer zijn duivenkot mocht openen, vlogen zijn geliefde vogels weg met een andere groep. Wie weet kan u de jonge duivenvriend wel helpen in zijn zoektocht?