Voor de 29ste keer strijkt Hof & Huis neer in Torhout
Volledig scherm
Voor de 29ste keer strijkt Hof & Huis neer in Torhout © Ellen Goegebuer

Voor de 29ste keer openluchtbeurs Hof & Huis bij kasteel d’Aertrycke

TorhoutHet Kasteel d’Aertrycke in Torhout vormt het decor voor de 29ste openluchtbeurs Hof & Huis van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei. 

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Op huizenjacht in… Anzegem: “Groot aanbod aan huizen met ruime tuinen, en nog steeds aan een lagere prijs”
  PREMIUM
  Anzegem

  Op huizen­jacht in… Anzegem: “Groot aanbod aan huizen met ruime tuinen, en nog steeds aan een lagere prijs”

  Op een lyrische manier beschreef Stijn Streuvels in zijn werk het landschap van Anzegem in het begin van de twintigste eeuw. Ook vandaag blijft het een ideaal toevluchtsoord voor jonge gezinnen die de stad willen ontvluchten. Maar wat is nu juist de succesformule van Anzegem? En hoeveel geld moet je er momenteel op tafel leggen voor een eigen woning of appartement? We vroegen het aan Vincent Van Parijs en Lore Vanoverbeke van Immo Van Parijs. Vincent is geboren en getogen in deelgemeente Vichte en de geknipte persoon om ons rond te leiden.