De horeca-uitbaters, verkleed als militairen en verpleegsters, vatten post nabij feestzaal Gravenhof.
Volledig scherm
De horeca-uitbaters, verkleed als militairen en verpleegsters, vatten post nabij feestzaal Gravenhof. © Benny Proot

VIDEO. Cafébazen en restauranthouders bivakkeren aan feestzaal Gravenhof: “Een boodschap van hoop aan iedereen in de horeca”

TorhoutMet een veldhospitaal aan de bekende feestzaal Gravenhof in Torhout geven enkele horeca-ondernemers een teken van hoop aan hun collega’s. “Werk samen, praat met jullie burgemeesters. We geraken hier wel uit.”

 1. Indrukwekkende colonne van takelwagens brengt hulde aan noodplanningsambtenaar Steven (45): “Positieve ingesteldheid is z’n mooiste nalatenschap”
  PREMIUM
  Brugge/Oostkamp/Torhout

  Indrukwek­ken­de colonne van takelwa­gens brengt hulde aan noodplan­nings­amb­te­naar Steven (45): “Positieve ingesteld­heid is z’n mooiste nalaten­schap”

  Amper 45 jaar was Steven Lambotte, toen hij vorige week dinsdag bij hem thuis in Assebroek totaal onverwacht overleed. De dood van de Torhoutse noodplanningsambtenaar kwam bij iedereen hard aan, niet in het minst bij de takelaars in de regio. Steven was immers ook mede-oprichter van takeldienst ADB-Assist in Oostkamp. “We waren twee handen op één buik", getuigt zaakvoerder Pieter Vanlersberghe. Samen met z'n collega’s hield hij dinsdag een prachtig eerbetoon.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen