Inge Hanseeuw (36) is vermist.
Volledig scherm
Inge Hanseeuw (36) is vermist. © rv

Vermiste vrouw (36) is terecht

TorhoutPolitie en parket hadden een opsporingsbericht verspreid voor een 36-jarige vrouw. Ze werd donderdag voor het laatst gezien in Torhout. Zondag werd ze teruggevonden. 

 1. Jonge oorlogsvluchtelingen bezoeken Vredesstad: “Mensen willen ons hier echt helpen”
  Ieper/Kortemark/Lichtervelde

  Jonge oorlogs­vluch­te­lin­gen bezoeken Vredesstad: “Mensen willen ons hier echt helpen”

  Op de Grote Markt van Ieper ontvouwden maandag leerlingen van OKAN-klassen uit Kortemark doeken met een vredesboodschap. De jongeren zijn op tweedaagse in de Westhoek en bezoeken onder meer het In Flanders Fields Museum (IFFM). 32 van de 42 leerlingen zijn oorlogsvluchtelingen, afkomstig uit Somalië, Eritrea en uit Oekraïne. “Dat we hier zo goed worden opgevangen doet deugd aan mijn hart.”
 2. Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties

  In het definitieve rapport van Ventilus-intendant Guy Vloebergh, dat hij halfweg maart overmaakte aan de Vlaamse regering, staat geen duidelijke voorkeur voor een bovengrondse dan wel een ondergrondse lijn. Over de inhoud van het rapport werd nog niet gecommuniceerd, maar het document zou wel circuleren in regeringskringen. Dat schrijft De Tijd. Verwacht wordt dat de Vlaamse regering in de komende weken de knoop doorhakt.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de Oostkampse dorpskernen, maar vooral: wat met de toekomst van het zwembad?
  PREMIUM
  Oostkamp

  BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de Oostkampse dorpsker­nen, maar vooral: wat met de toekomst van het zwembad?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteerden vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Oostkamp, een gemeente in volle groei die tegen 2030 een flinke metamorfose wil ondergaan hebben. En daarbij horen torenhoge ambities. Maar hoe ver staat het gemeentebestuur daarmee?
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.