Den Plezanten Hoek in Torhout is al dicht.
Volledig scherm
Den Plezanten Hoek in Torhout is al dicht. © BHT

Tearoom in Torhout sluit alweer de deuren door corona: “We mogen geen enkel risico nemen”

Tearoom Den Plezanten Hoek in Torhout heeft de deuren alweer gesloten. Preventief, want de uitbaters zijn bezorgd om de stijgende coronacijfers. Ook Torhout is immers getroffen.

 1. Ervaren werknemer (59) belandt onder stelling en overlijdt: zaakvoerders van renovatiebedrijf riskeren werkstraffen
  Sint-Andries/Zedelgem/Menen/Zingem

  Ervaren werknemer (59) belandt onder stelling en overlijdt: zaakvoer­ders van renovatie­be­drijf riskeren werkstraf­fen

  De zaakvoerders van een renovatiebedrijf uit Zedelgem riskeren werkstraffen van 120 uren voor een dodelijk arbeidsongeval. Begin vorig jaar kwam een van hun werknemers onder een stelling terecht bij een renovatie aan een manege in Sint-Andries. B.P. (59) uit Menen overleefde het niet. Volgens het arbeidsauditoraat was de stelling in kwestie niet vastgemaakt.
 2. Nieuw verkeerspark met echte overweg trekt rond naar 29 lagere scholen: “Kinderen correct leren fietsen om verkeersongevallen te vermijden”
  Tielt/Ruiselede/Pittem/Ardooie/Wingene/Lichtervelde

  Nieuw verkeers­park met echte overweg trekt rond naar 29 lagere scholen: “Kinderen correct leren fietsen om verkeerson­ge­val­len te vermijden”

  De politie van de zone Regio Tielt heeft een nieuw verkeerspark, dat op verschillende locaties in Ruiselede, Tielt, Ardooie, Lichtervelde, Wingene en Pittem zal ingezet worden om leerlingen van de lagere scholen correct rijgedrag in het verkeer aan te leren. Een echte overweg en een nevelinstallatie zijn de blikvangers.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).