Hilde Vandermeeren uit Torhout.
Volledig scherm
Hilde Vandermeeren uit Torhout. © Florian Van Eenoo

Schrijfster Hilde Vandermeeren (50) wordt ereburger van Torhout

TorhoutOp de online boekvoorstelling van haar negende thrillerboek en sluitstuk van de trilogie samen met advocaat Walter Damen, kreeg auteur Hilde Vandermeeren de vraag of ze ereburger van de stad Torhout wil worden. De 50-jarige schrijfster heeft zopas haar laatste boek geschreven.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Dokter Knuffel brengt vrolijkheid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Dokter Knuffel brengt vrolijk­heid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”

  AZ Delta heeft er dankzij Kloen, de Roeselaarse vzw die zich inzet voor de glimlach op het gezicht van de zieke kinderen, een heel bijzondere dokter bij. Voortaan gaat Dokter Knuffel éénmaal per maand op ronde op de afdeling pediatrie om zich te bekommeren om de knuffeldieren van de patiëntjes en hen van heel wat leuke momentjes te voorzien. In samenspraak met Het Clownshuis kan de dokter zelfs bijzondere thuiszorg voorschrijven: van bezoekjes aan huis tot in de klas van het langdurig thuisverblijvend zieke kind.
 1. Hij werkte jarenlang in sterrenrestaurants als Hertog Jan en Hof van Cleve, maar nu opent Pieter (35) eigen traiteurzaak: “Met pure, simpele gerechten”
  PREMIUM
  Oostkamp

  Hij werkte jarenlang in sterrenres­tau­rants als Hertog Jan en Hof van Cleve, maar nu opent Pieter (35) eigen traiteur­zaak: “Met pure, simpele gerechten”

  Pieter Lefevere (35) en Julie Dulst (32) hebben in de Brugsestraat in Oostkamp hun eigen traiteurzaak De Smaakstudio geopend. Hoewel Pieter eerder in de keuken stond van sterrenzaken als Hertog Jan en Hof van Cleve, wil hij zich nu richten op een breed publiek. “Of de klanten sterrenniveau moeten verwachten? Het is niet mijn bedoeling om ‘high level’ te koken.”