Een zwaan op 't Hoge Water in Torhout
Volledig scherm
Een zwaan op 't Hoge Water in Torhout © RV

Niet alleen zwanen in Brugge, maar ook in Torhout

TorhoutHet landschapspark 't Hoge Water in Torhout heeft een opmerkelijke gast op bezoek.

 1. Familie stuurt kat naar gereserveerd feest in topzaak: “We hadden geen voorschot gevraagd... Die mensen leken zo betrouwbaar”
  Zedelgem

  Familie stuurt kat naar gereser­veerd feest in topzaak: “We hadden geen voorschot gevraagd... Die mensen leken zo betrouw­baar”

  De tafels waren feestelijk gedekt, het eten tot in de puntjes voorbereid en er was extra personeel opgetrommeld. De zaakvoerders van het bekende restaurant Auberge De Herborist waren klaar om acht klanten een onvergetelijk familiefeest te bezorgen. Alleen, die ‘vriendelijke mensen’ kwamen niet opdagen. “Toen we hen belden, kregen we onbeleefd te horen dat ze niet meer zouden komen.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.