The Message Ginbar in het Ravenhofpark.
Volledig scherm
The Message Ginbar in het Ravenhofpark. © Jan Van Maele

Message ginbar sluit deuren in Torhout: “Zoveelste diefstal is er teveel aan”

De uitbaters van de Message Ginbar in het Ravenhofpark in Torhout hebben gisteren hun pop-upbar gesloten. Na een zoveelste diefstal zien ze het niet meer zitten.

0 reacties

 1. (Nog) geen promotie voor Simon Vandewiele en KM Torhout na nederlaag in Turnhout: “In het voetbal krijg je geen cadeaus”
  VOETBAL EINDRONDE DERDE NATIONALE

  (Nog) geen promotie voor Simon Vandewiele en KM Torhout na nederlaag in Turnhout: “In het voetbal krijg je geen cadeaus”

  KM Torhout heeft de kortste weg naar promotie naar tweede nationale gemist. In en tegen FC Turnhout, dat vijfde was geworden in de B-reeks van derde nationale, gingen de West-Vlamingen met 3-1 onderuit. Het is echter nog niet voorbij voor Torhout: indien het de komende weken nog tweemaal weet te winnen tegen de andere eindrondeverliezers, promoveert het alsnog naar tweede nationale, indien Moeskroen geen proflicentie weet te behalen voor het profvoetbal.
 2. Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties

  In het definitieve rapport van Ventilus-intendant Guy Vloebergh, dat hij halfweg maart overmaakte aan de Vlaamse regering, staat geen duidelijke voorkeur voor een bovengrondse dan wel een ondergrondse lijn. Over de inhoud van het rapport werd nog niet gecommuniceerd, maar het document zou wel circuleren in regeringskringen. Dat schrijft De Tijd. Verwacht wordt dat de Vlaamse regering in de komende weken de knoop doorhakt.