Torhout Vives richt rouwruimte in na het dodelijke ongeval van Charlotte Gysel
Volledig scherm
Torhout Vives richt rouwruimte in na het dodelijke ongeval van Charlotte Gysel © Benny Proot

Medestudenten verongelukte Charlotte (18) krijgen psychologische opvang, hogeschool richt rouwhoekje in: “Ze blijft voor altijd studente van Vives”

De Vives-Hogeschool in Torhout heeft psychologische opvang voorzien voor de medestudenten van Charlotte Gysel (18). De jonge studente kwam vrijdagavond om het leven nadat ze in Kortemark frontaal werd aangereden door een pick-up. De Oekraïense bestuurder (38) was onder invloed, reed véél te snel en was bovendien aan het spookrijden. “Het is belangrijk dat de studenten hun emoties kwijt kunnen”, zegt Noël Selis van Vives.

6 reacties

 • Peter Thys

  1 jaar geleden
  jammer dat er zoveel verdriet moet, het zou anders zijn mochten rechters,gerecht en advocaten anders redeneren. Die advocaten vooral want het was weer eens iemands anders geliefde dochter (hier).Eens zien wat ze zouden vinden van procedurefouten,onrecht, medelijden mocht het HUN kind zijn
 • Maria Van Breda

  1 jaar geleden
  Verschrikkelijk nieuws. Arme Charlotte. Ben het eens met Josse. Die veroorzaker van haar dood moet men veroordelen gelijk een moordenaar. En liefst een zo lang mogelijke straf.
 • marie claire knaepkens

  1 jaar geleden
  Als ze eens die dronken chaufeurs wat harder strafte. En die met hunne gsm achter t stuur. Allemaal rijbewijs onmiddelijk afpakken en terug rijexamen volgen ook zonder ongeval. Ze zullen wel eens 2 keer nadenken dan voor ze terug achter stuur kruipen, Veel sterkte aan de familie.
 • Jos Plessers

  1 jaar geleden
  Een dronken Oekraïense vent,die in België een jonge meid dood rijdt,bij een veel te hoge snelheid.Heren rechters,hoogste tijd om dronken chauffeurs te berechten als moordenaars.Laat hem vooreerst eens een gigantisch bedrag ophoesten,dan 25j effectief en daarna het land uit.Laat hem in geen geval met enkelband vrij onder voorwaarden,want die vlucht naar zijn vaderland en dan ontloopt hij zijn straf.
 • Lisa Vanfleteren

  1 jaar geleden
  En wat gaat de straf weer worden? Schaam u justitie! Veel sterkte aan de nabestaanden. Zoiets valt niet te vatten!
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre