De feiten vonden plaats op de hoek van de Zomerstraat en Beukenstraat.
Volledig scherm
De feiten vonden plaats op de hoek van de Zomerstraat en Beukenstraat. © Google Street View

Man probeert met wagen in te rijden op vriendin en twee kinderen: slachtoffers komen grotendeels met de schrik vrij

Een 54-jarige man uit Torhout zit in de cel op verdenking van poging tot doodslag op zijn vriendin en haar twee kinderen. K.O. zou hen vorige week met zijn wagen hebben willen omverrijden, maar betwist dat met klem. De raadkamer verlengde zijn aanhouding dinsdagmorgen met een maand.

0 reacties

 1. “Eén keer spelen en je bent verkocht”: op zoek naar het geheim achter de padelhype in de Brugse regio. En waar komen nieuwe terreinen?
  PREMIUM
  Brugge/Loppem/Knokke

  “Eén keer spelen en je bent verkocht”: op zoek naar het geheim achter de padelhype in de Brugse regio. En waar komen nieuwe terreinen?

  Je kan er niet meer om heen: padel is dé sport van de coronacrisis. De hype gaat zover dat clubs in de Brugse regio met enorme wachtlijsten kampen en zelfs ledenstops moeten invoeren. Wel zijn er dit jaar nog tientallen extra terreinen op komst. Wij zochten ex-profvoetballer Tom De Sutter op, vijf jaar geleden grondlegger van de padelsport in de streek, en vroegen hem naar de succesformule van het spelletje. Plus: waar kan je momenteel padellen en waar is dit binnenkort het geval?
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!