De crackers met hummus staan de hele tijd op tafel, ook bij de mosseltjes.
Volledig scherm
PREMIUM
De crackers met hummus staan de hele tijd op tafel, ook bij de mosseltjes. © BHT

LEKKER LOKAAL. Takeaway bij Bassud: “De Zeeuwse mosseltjes smelten in de mond”

TorhoutOp vrij korte tijd is restaurant Bassud in Torhout een vaste waarde geworden, met een 14 op 20 in de gids Gault&Millau als voorlopig hoogtepunt. De zaak van Jan en Michelle pakt in het weekend uit met takeawaymenu’s. En dat is een behoorlijk succes. Redenen genoeg om daarvan te proeven. Lees hier meer restaurantrecensies.

  1. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
    Play

    Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser

  2. Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden
    Play

    Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden