Hilde Crevits (CD&V): “Mijn vader had me gewaarschuwd voor Onderwijs, maar ik zou het zo opnieuw doen”

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) noemde haar onlangs nog ‘de beste van het pak’, toen Hilde Crevits als kandidaat Vlaams minister-president voor CD&V naar voren werd geschoven. Crevits zou daarmee de eerste vrouw zijn aan het roer van Vlaanderen. “Ik zit ontzettend graag aan het stuur in Vlaanderen, ook in de toekomst.”

5 reacties

 • Deejay Curt

  2 jaar geleden
  Die kent ook geen schaamte, overal waar ze zit brengt ze er niks van terecht. En dan zegt ze nog fier dat ze opnieuw zou doen.
 • ivan chtuka

  2 jaar geleden
  eigenlijk wordt ze beter "Vlaamse premier" ,dan doet ze het minste kwaad .Iemand die zijn eigen wetten en reglementen niet doet naleven zou eigenlijk ontslag moeten nemen !
 • Karel-Lodewijk Mechant

  2 jaar geleden
  Ze was er beter nooit aan begonnen! Meer kapot gemaakt dan opgebouwd!
 • Geert Landsman

  2 jaar geleden
  Onbekwaam. Waarom krijgen we steeds onbekwamen?
 • Filip Desmedt

  2 jaar geleden
  Ik vraag me af wat de specificaties zijn om minister te worden , en dan nog verscheidene posten te gaan bekleden . Eerst was ze minister van het wegen net , heeft ze daarvoor gestudeerd ? Daarna minister van onderwijs . Heeft ze daar dan ook voor gestudeerd ? Of is het enkel , postjes pakken .... Kijk maar eens naar de andere ministers , ze doen het allemaal zo . Dan is het toch normaal dat ze er niks van terecht brengen !!!!
 1. Onze weekendtips: Leffingeleuren, landbouwweekend en speurtocht voor het gezin

  Onze weekend­tips: Leffinge­leu­ren, landbouw­week­end en speurtocht voor het gezin

  Al 43 edities lang houdt Leffingeleuren maar één doel voor ogen: fantastische muziek aanbieden in een prachtig kader. Vrijdag, zaterdag en zondag krijgen nationale en internationale artiesten uit heel diverse genres de kans om zich te bewijzen. Zo staan op vrijdag Raketkanon, The Warlocks, Jacobin en Higkick Wizzard gepland. Op zaterdag mogen Steve Gunn, Charlotte Adigery, Brutus, Bill Ryder-Jones, The Germans, Susobrino en Gravelroad het beste van zichzelf geven. Ook de moeite: de livesessie van het voormalige radioprogramma Duyster in de dorpskerk. De laatste festivaldag wordt afgesloten door Whispering Sons, De Staat, Bedouine, Jordan Mackampa en The Mystery Lights. Zaterdag- en weekendtickets zijn al uitverkocht, maar voor vrijdag en zondag zijn er wel nog kaarten beschikbaar. Leffingeleuren biedt ook al tal van gratis randanimatie, optredens en drank- en eetkraampjes rond de kerk aan. Alle info: www.leffingeleurenfestival.be.