Het team achter het Gravenhof 2.0: met links Jill Vanhove en Bjorn Inghelbrecht, naast vorige zaakvoerster Stéphanie Van Den Heuvel. Rechts herkent u ook Frank Valentino.
Volledig scherm
PREMIUM
Het team achter het Gravenhof 2.0: met links Jill Vanhove en Bjorn Inghelbrecht, naast vorige zaakvoerster Stéphanie Van Den Heuvel. Rechts herkent u ook Frank Valentino. © RV

Feestzaal Gravenhof heropent als theaterrestaurant: “Een trouwfeest kan nog, als dat in ons thema past”

TorhoutDe bekende feestzaal Gravenhof in Torhout, waar vele honderden koppeltjes ooit een trouwfeest organiseerden, verandert begin februari in een theaterrestaurant. Het koppel Bjorn Inghelbrecht (35) en Jill Vanhove (30) heeft de zaak overgenomen van de familie Van Den Heuvel. Verwacht je aan een open restaurant dat zeven dagen op zeven is geopend, met af en toe leuke shows. “We willen voor elk wat wils, van schlagernamiddagen tot burlesque”, zeggen de nieuwe uitbaters.

  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.