Het huidige fietspad tussen Torhout en Kortemark is eigenlijk een schande: het ligt er krakkemikkig bij en is totaal niet veilig gescheiden van het autoverkeer.
Volledig scherm
Het huidige fietspad tussen Torhout en Kortemark is eigenlijk een schande: het ligt er krakkemikkig bij en is totaal niet veilig gescheiden van het autoverkeer. © Google Maps

Eindelijk: fietspad van 2,5 kilometer tussen Torhout en Kortemark wordt heraangelegd

TorhoutEr komt - eindelijk - een nieuw fietspad van 2,5 meter breed tussen Torhout en Kortemark. De provincie keurde het project van 4 miljoen euro goed.

  1. Maak kennis met de Oostkampse musicalbroers Lucas (14) en Louis (12): “We zijn streng voor elkaar, maar ruzie maken op het podium doen we nooit”
    PREMIUM
    Oostkamp

    Maak kennis met de Oostkampse musical­broers Lucas (14) en Louis (12): “We zijn streng voor elkaar, maar ruzie maken op het podium doen we nooit”

    Aan een musical meedoen is één ding, maar dat samen met je broer doen, is nog specialer. Lucas (14) en Louis Geldof (12) uit Oostkamp staan na de zomer samen op het podium van de Antwerpse Schouwburg Luchtbal tijdens de musical Smike. Lucas neemt zelfs de titelrol op zich. “We hebben de microbe al van jongs af aan meegekregen. Opa zal trots zijn”, zegt Lucas. Wat is het geheim van beide broers en hoe zijn ze zover geraakt?