Caldare in Torhout viert de wedergeboorte van hun zaak en schenkt iedere bezoeker doopsuiker: Matthias en Jetske Cagnie en Ann Bossier
Volledig scherm
Caldare in Torhout viert de wedergeboorte van hun zaak en schenkt iedere bezoeker doopsuiker: Matthias en Jetske Cagnie en Ann Bossier © Benny Proot

Eerste saunabezoekers van Caldare krijgen doopsuiker: “Ons kindje is opnieuw geboren”

TorhoutOok de wellnesszaken hebben woensdag de deuren weer geopend. Bij Caldare in Torhout kregen de eerste bezoekers van de sauna een zakje doopsuiker cadeau. 

 1. Brouwerij De Leite neemt de Paljas-bieren over: "We mikken zo op een iets jongere doelgroep”
  Ruddervoorde/Brugge

  Brouwerij De Leite neemt de Pal­jas-bie­ren over: "We mikken zo op een iets jongere doelgroep”

  De coronacrisis lijkt brouwerij De Leite uit Ruddervoorde niet te deren. Na de lancering van een whiskybier neemt Luc Vermeersch nu de Paljas-bieren over van brouwerij Henricus uit Brugge. Zijn assortiment breidt zo in één klap uit met vijf extra soorten. En Luc durft ook al verder te kijken, over de landsgrenzen bijvoorbeeld. “We willen ook de bieren van De Leite breder verspreiden in onze buurlanden.”
 2. Cultuur en plezier komen naar de Ichtegemse wijken met Wiek Fantastiek: “Eindelijk opnieuw genieten na jaar coronaleed”
  Ichtegem/Eernegem/Bekegem

  Cultuur en plezier komen naar de Ichtegemse wijken met Wiek Fantastiek: “Eindelijk opnieuw genieten na jaar coronaleed”

  Ichtegem pakt deze zomer uit met het gloednieuw cultureel evenement Wiek Fantastiek, dat zich in de maand juli vier keer neerpoot in verschillende wijken in Ichtegem, Eernegem en Bekegem. “Om zo cultuur tot bij de inwoners te brengen en de sociale contacten een boost te geven”, zegt de schepen van Cultuur, Celesta Muylle (W.I.T). Een tip van de sluier: denk aan theatervoorstellingen, workshops, springkasteel, discobar en zelfs gratis koffie en thee.