De nieuwe sociale woningen in de Koekoekstraat.
Volledig scherm
De nieuwe sociale woningen in de Koekoekstraat. © Foto Proot

Eerste bewoners voor vernieuwde huurhuizen

TORHOUTSociale bouwmaatschappij De Mandel heeft 23 sociale huurwoningen gerealiseerd in de Zwaluwstraat, de Lijsterstraat, de Kanariestraat en de Koekoekstraat op de wijk De Goede Herder in Torhout.

 1. Minder dan 100 coronapatiënten opgenomen in AZ Delta
  Roeselare/Torhout/Menen

  Minder dan 100 coronapa­tiën­ten opgenomen in AZ Delta

  Het aantal coronapatiënten in de verschillende campussen van AZ Delta is opnieuw onder de 100 gedaald. Over de vier campussen verspreid liggen er 96 coronapatiënten. Drie van hen verblijven op Intensieve Zorgen. De meeste patiënten worden verzorgd in campus Rumbeke: 54 in totaal. In campus Torhout liggen 15 patiënten, in Menen gaat het om 14 patiënten en in de campus langs de Brugsesteenweg in Roeselare zijn 13 patiënten opgenomen.
 2. Oostkampenaar die Milan (15) doodstak wil voorwaardelijk vrijgelaten worden: "Hij wil zich laten opnemen voor z'n drugsverslaving”
  Oostkamp/Brugge

  Oostkampe­naar die Milan (15) doodstak wil voorwaarde­lijk vrijgela­ten worden: "Hij wil zich laten opnemen voor z'n drugsver­sla­ving”

  De jongeman die Milan Meert (15) vier maanden geleden doodstak met een bajonet aan z'n woning in Nieuwenhove, hoopt nog voor z'n proces voorwaardelijk vrij te komen. “Mijn cliënt wil zich laten behandelen voor z’n drugsverslaving”, zegt Pieterjan Dens, de advocaat van Jordy D. (19). De tiener blijft voorlopig wel twee maanden langer in de cel.