Er is nog één poort met hoogtebeperking overgebleven. De andere opstelling bestaat enkel uit de bekende geel-zwarte betonblokken.
Volledig scherm
Er is nog één poort met hoogtebeperking overgebleven. De andere opstelling bestaat enkel uit de bekende geel-zwarte betonblokken. © BHT

Drie verkeerspoorten worden er twee: proefopstelling in Torhoutse Pottebezemstraat is wéér aan verandering toe

TorhoutDe drie verkeerspoorten in de Pottebezemstraat in Torhout zijn er nog twee geworden. Aan de oorspronkelijke, kleurrijke proefopstelling om het verkeer er trager te doen rijden is dus weer gesleuteld.

  1. Manon Beernaert verzamelde deze zomer drie Vlaamse en twee Belgische titels: “Alle werpnummers zo lang mogelijk blijven combineren”
    Atletiek

    Manon Beernaert verzamelde deze zomer drie Vlaamse en twee Belgische titels: “Alle werpnum­mers zo lang mogelijk blijven combineren”

    Het zomerseizoen loopt stilaan op zijn einde en de laatste nationale schildjes werden de afgelopen weken uitgedeeld. Bij de jeugd presteerden de West-Vlaamse jongens en meisjes prima, maar één atlete stak er toch wel behoorlijk bovenuit. Manon Beernaert (15) verzamelde deze zomer bij de cadetten meisjes maar liefst drie Vlaamse en twee Belgische titels en dat in verscheidene werpnummers. Daarnaast verbeterde ze ook het Belgisch record hamerslingeren en het West-Vlaams record kogelstoten. “Het plezier in de sport blijft het belangrijkste”, klinkt het.