Björn Soudan mikt met Table Nomade, vlak bij het Groenhovebos, onder meer op gezinnen.
Volledig scherm
Björn Soudan mikt met Table Nomade, vlak bij het Groenhovebos, onder meer op gezinnen. © Benny Proot

Domein The Paddock ken je nu als Table Nomade: “Gezinsvriendelijk, met toch ook een vleugje Ibiza”

TorhoutHet bekende domein The Paddock, aan de rand van het Groenhovebos in Torhout, heeft een nieuwe start genomen als Table Nomade. Uitbaters zijn Björn Soudan (37) en Faye Gheneyn (32), die er in een Ibiza-sfeertje een restaurant en zomerbar runnen.

 1. Slagers Liselotte en David vonden elkaar in het vak én in de liefde, en bundelen de krachten: “Ons verhaal voelt aan als een sprookje”
  PREMIUM
  Brugge-Oostkamp

  Slagers Liselotte en David vonden elkaar in het vak én in de liefde, en bundelen de krachten: “Ons verhaal voelt aan als een sprookje”

  Sinds enkele weken sloot slagerij-traiteur De Smedenpoort, langs de Gistelsesteenweg 86 in Brugge, definitief zijn deuren. Zaakvoerster Liselotte D’Hoore (39), die van opleiding slager is, vond opnieuw de liefde bij David De Loof (47), die al 15 jaar zijn eigen slagerij runt in Moerbrugge. Het tweetal slaat nu ook op professioneel vlak de handen in elkaar als slagerij David & Liselotte. “Met 2 sta je veel sterker dan alleen: dit voelt voor ons allebei aan als een sprookje”.
 1. HUIZENJACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilgestaan dan wat je op tv te zien krijgt”
  PREMIUM
  Alveringem/Lo-Reninge/Veurne

  HUIZEN­JACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilge­staan dan wat je op tv te zien krijgt”

  Is het de moeite waard om een woning te kopen in het ‘Loveringem’ van politie-inspecteur Chantal, die elke zondagavond op Eén op de buis komt? We trokken naar het kleinere Lo-Reninge en Alveringem, naar grotere buurstad Veurne, en laten immo-experts er hun licht op schijnen. “Die oudere huizen in ‘Chantal’? Er zijn nochtans veel nieuwe woonwijken waar het aangenaam én betaalbaar wonen is.”
 2. Manon Beernaert verzamelde deze zomer drie Vlaamse en twee Belgische titels: “Alle werpnummers zo lang mogelijk blijven combineren”
  Atletiek

  Manon Beernaert verzamelde deze zomer drie Vlaamse en twee Belgische titels: “Alle werpnum­mers zo lang mogelijk blijven combineren”

  Het zomerseizoen loopt stilaan op zijn einde en de laatste nationale schildjes werden de afgelopen weken uitgedeeld. Bij de jeugd presteerden de West-Vlaamse jongens en meisjes prima, maar één atlete stak er toch wel behoorlijk bovenuit. Manon Beernaert (15) verzamelde deze zomer bij de cadetten meisjes maar liefst drie Vlaamse en twee Belgische titels en dat in verscheidene werpnummers. Daarnaast verbeterde ze ook het Belgisch record hamerslingeren en het West-Vlaams record kogelstoten. “Het plezier in de sport blijft het belangrijkste”, klinkt het.