Hoofdtrainer Didier Degomme verwelkomde in het tussenseizoen heel wat nieuwe namen bij KM Torhout.
Volledig scherm
Hoofdtrainer Didier Degomme verwelkomde in het tussenseizoen heel wat nieuwe namen bij KM Torhout. © VDB

Didier Degomme en Torhout KM zijn klaar voor competitiestart: "Ploeg straalt veel enthousiasme en inzet uit”

Derdenationaler KM Torhout heeft enkele moeilijke jaren achter de rug. De groen-witte Velodroomformatie snakt naar een rustig seizoen. Twee dagen voor de competitiestart meent trainer Didier Degomme dat Torhout in deze jaargang sterker voor de dag zal komen.

 1. Eén jaar geleden deed dronken bestuurder het leven van ouders Johan en Griet instorten: “Charlotte had gewild dat we bleven lachen. Dat proberen wij nu ook”
  PREMIUM
  Koekelare

  Eén jaar geleden deed dronken bestuurder het leven van ouders Johan en Griet instorten: “Charlotte had gewild dat we bleven lachen. Dat proberen wij nu ook”

  Hoe moet een mens uit het dal kruipen na het verlies van de meest dierbare persoon in je leven? Johan Gysel (47) en Griet Depreitere (42) uit Bovekerke zochten zelf hun weg. Iets meer dan een jaar na de dood van dochter Charlotte (18), die stierf bij een aanrijding door een dronken chauffeur in een pick-up, roepen haar ouders lotgenoten op om desondanks alles positief in het leven te staan. Net zoals Charlotte dat zelf ook deed. “Zij had ongetwijfeld gewild dat we bleven lachen.” Al maakt de coronacrisis het er niet eenvoudiger op. “Een knuffel geven en krijgen, dat missen we.”
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk