Hugo Lagae overhandigt het schilderij aan Delfine Persoon.
Volledig scherm
Hugo Lagae overhandigt het schilderij aan Delfine Persoon. © rv

Delfine Persoon krijgt schilderij cadeau over haar omstreden kamp tegen Amerikaanse Taylor: “Heel blij mee”

Boksster Delfine Persoon uit Lichtervelde heeft een bijzonder cadeau gekregen van Torhoutenaar Hugo Lagae (66). De man schonk haar zopas een zelfgemaakte schilderijcollage van haar verloren kamp tegen de Amerikaanse Katie Taylor.

 1. Stijging van aantal besmettingen in Torhout op zondag 18 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Torhout op zondag 18 oktober

  In Torhout zijn er op één dag 13 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 10. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 63 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Torhout komt dat getal nu op 308 te liggen. Torhout heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsongeval opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”
  PREMIUM
  Roeselare

  Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsonge­val opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”

  Amper drie maanden nadat hij levensgevaarlijk gewond raakte bij een fietsongeval tijdens een trainingsrit in Kemmel (Heuvelland), heeft eliterenner zonder contract Ward Vander Meiren (37) uit Roeselare al voor het eerst opnieuw buiten gefietst. Hij werkt nog volop aan zijn volledig herstel maar blikt toch al opnieuw vooruit. “Het is mijn droom om in 2021 toch nog eens voor een mooi resultaat te gaan in de Hel van Kasterlee, de zwaarste crossduatlon van het land.”