De machinist legt uit wat hij gezien heeft.
Volledig scherm
De machinist legt uit wat hij gezien heeft. © JHM

Bizar incident in station Torhout: man laat trein over zich rijden, krabbelt recht en roept: “Hopelijk hebben jullie allen veel vertraging”

In het station van Torhout gebeurde er vanochtend een bizar incident. Toen de machinist rond 10 uur het station binnenreed, zag hij dat een man languit tussen de sporen lag. Die liet de trein over zich rijden, en vluchtte daarna weg terwijl hij naar de reizigers riep: “Hopelijk hebben jullie veel vertraging.” Intussen is de man zichzelf gaan aangeven bij de politie. 

27 reacties

 • nik scroll

  3 jaar geleden
  Men weet nog niet eens het fijne van het verhaal en smijt hier met oordelen in het rond. Betalen, betalen, betalen...in plaats van onderzoeken en voorkomen dat het opnieuw gebeurt. Ze hebben al die instanties zeker opgebeld om die gast achteraf zoveel mogelijk aan te kunnen rekenen. Hoeveel van dat geld gaat naar de gewone man die daar geschrokken is of later ter bestemming kwam? En is alles op te lossen via boetes? Think...
 • Roselie Schaep

  3 jaar geleden
  G3ef hem maar die rekening. Ik heb die van mij ook mogen ontvangen na dat me dochtertje gebeld had naar 112.
 • Desmet Carine

  3 jaar geleden
  Zeer pijnlijk om te lezen mn zoon stapte 25/20/18 uit het leven door dwars op de sporen te gaan liggen. Ge wilt niet weten wat er nu in mij omgaat :( speel geen spelletjes en al zeker niet op het spoor
 • Rik Duyvejonck

  3 jaar geleden
  De nmbs gaat vergoed worden laar de reizigers niet. De nmbs heeft niks schade opgelopen maar de reizigers staan daar weer lekker in de kou!
 • Greet Dujourie

  3 jaar geleden
  Die man zocht gewoon aandacht van die vrouw misschien, waar hij ruzie mee had, om haar schrik te doen krijgen en schuldgevoelens op te wekken . Blijkbaar een narcistische, manipulator. Zware straf is aan de orde.
 1. Onze weekendtips: Leffingeleuren, landbouwweekend en speurtocht voor het gezin

  Onze weekend­tips: Leffinge­leu­ren, landbouw­week­end en speurtocht voor het gezin

  Al 43 edities lang houdt Leffingeleuren maar één doel voor ogen: fantastische muziek aanbieden in een prachtig kader. Vrijdag, zaterdag en zondag krijgen nationale en internationale artiesten uit heel diverse genres de kans om zich te bewijzen. Zo staan op vrijdag Raketkanon, The Warlocks, Jacobin en Higkick Wizzard gepland. Op zaterdag mogen Steve Gunn, Charlotte Adigery, Brutus, Bill Ryder-Jones, The Germans, Susobrino en Gravelroad het beste van zichzelf geven. Ook de moeite: de livesessie van het voormalige radioprogramma Duyster in de dorpskerk. De laatste festivaldag wordt afgesloten door Whispering Sons, De Staat, Bedouine, Jordan Mackampa en The Mystery Lights. Zaterdag- en weekendtickets zijn al uitverkocht, maar voor vrijdag en zondag zijn er wel nog kaarten beschikbaar. Leffingeleuren biedt ook al tal van gratis randanimatie, optredens en drank- en eetkraampjes rond de kerk aan. Alle info: www.leffingeleurenfestival.be.