De Torhoutbon is iets meer waard.
Volledig scherm
De Torhoutbon is iets meer waard. © RV

Bij aankoop van Torhoutbon gaat 20 procent naar de horeca

TorhoutOm de horeca een extra duwtje in de rug te geven, lanceert de stad Torhout een speciale actie. Wie tot 31 december op www.torhoutbon.be een Torhoutbon aanschaft, ontvangt 20 procent extra koopwaarde om te besteden bij de horecazaken in de stad.

 1. Politie moet tussenkomen bij hevige vechtpartij aan schoolpoort MMI
  Kortemark

  Politie moet tussenko­men bij hevige vechtpar­tij aan school­poort MMI

  Voor de schoolpoort van het Margareta Maria Instituut (MMI) in Kortemark heeft zich maandag na schooltijd een hevige vechtpartij voorgedaan. Een van de betrokkenen, die er niet op school zit, had zelfs een mes bij zich. “Daarom hebben we de politie gebeld. Intussen is een hartig woordje gesproken met onze leerlingen zodat dit nooit meer voorkomt”, zegt logistiek directeur Koen Cornette van het MMI.
 2. Derde brandstichting in sociale woonwijk: bewoner belandt zwaargewond in ziekenhuis
  Zedelgem

  Derde brandstich­ting in sociale woonwijk: bewoner belandt zwaarge­wond in ziekenhuis

  In de Schattingbeekstraat in Zedelgem, een sociale woonwijk, is woensdagnamiddag rond 15.30 uur een zware brand uitgebroken in een woning. De bewoner (53) zou het vuur zelf hebben aangestoken en raakte zwaargewond. Het huis is volledig uitgebrand en het vuur sloeg ook over naar de woning van de buurvrouw. Het gaat om de derde brandstichting in vijf jaar in de wijk. De twee vorige keren was de dader niet bekend.
 3. Na verkoop aan stadsbestuur: zaakvoerders Frituur ‘t Zuid zoeken nieuwe locatie, voormalige werknemer opent om de hoek Frituur Poater

  Na verkoop aan stadsbe­stuur: zaakvoer­ders Frituur ‘t Zuid zoeken nieuwe locatie, voormalige werknemer opent om de hoek Frituur Poater

  Het pand van Frituur ’t Zuid verdwijnt volgend jaar voor de bouw van het nieuwe Roeselaarse stadhuis, maar om de hoek in de Paterstraat opent straks Frituur Poater. Drijvende kracht achter deze zaak is Kortemarkenaar Christof Verhelst (25) die vijf jaar in ’t Zuid werkte. “Het einde van ’t Zuid gaf me een zetje om eindelijk m’n droom na te jagen en een eigen frituur te openen”, zegt Christof. De zaakvoerders van Frituur ‘t Zuid zijn ondertussen op zoek naar een nieuwe locatie.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië