De 60-jarige bestuurder van de Opel raakte zwaargewond, de 77-jarige man in de Mercedes liep lichte verwondingen op.
Volledig scherm
De 60-jarige bestuurder van de Opel raakte zwaargewond, de 77-jarige man in de Mercedes liep lichte verwondingen op. © Bart Boterman

Bestuurder (60) even in levensgevaar na frontale botsing

Torhout/Koekelare/LichterveldeIn Torhout is dinsdagnamiddag een 60-jarige man uit Koekelare een tijd in kritieke toestand geweest na een frontale botsing. 

  1. Slagers Liselotte en David vonden elkaar in het vak én in de liefde, en bundelen de krachten: “Ons verhaal voelt aan als een sprookje”
    PREMIUM
    Brugge-Oostkamp

    Slagers Liselotte en David vonden elkaar in het vak én in de liefde, en bundelen de krachten: “Ons verhaal voelt aan als een sprookje”

    Sinds enkele weken sloot slagerij-traiteur De Smedenpoort, langs de Gistelsesteenweg 86 in Brugge, definitief zijn deuren. Zaakvoerster Liselotte D’Hoore (39), die van opleiding slager is, vond opnieuw de liefde bij David De Loof (47), die al 15 jaar zijn eigen slagerij runt in Moerbrugge. Het tweetal slaat nu ook op professioneel vlak de handen in elkaar als slagerij David & Liselotte. “Met 2 sta je veel sterker dan alleen: dit voelt voor ons allebei aan als een sprookje”.