Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

86-jarige man belandt met scootmobiel in de gracht

TorhoutIn de Groenhovestraat in Torhout is zondagavond rond 18.30 uur een scootmobiel in de gracht beland. 

 1. Onze weekendtips: Leffingeleuren, landbouwweekend en speurtocht voor het gezin

  Onze weekend­tips: Leffinge­leu­ren, landbouw­week­end en speurtocht voor het gezin

  Al 43 edities lang houdt Leffingeleuren maar één doel voor ogen: fantastische muziek aanbieden in een prachtig kader. Vrijdag, zaterdag en zondag krijgen nationale en internationale artiesten uit heel diverse genres de kans om zich te bewijzen. Zo staan op vrijdag Raketkanon, The Warlocks, Jacobin en Higkick Wizzard gepland. Op zaterdag mogen Steve Gunn, Charlotte Adigery, Brutus, Bill Ryder-Jones, The Germans, Susobrino en Gravelroad het beste van zichzelf geven. Ook de moeite: de livesessie van het voormalige radioprogramma Duyster in de dorpskerk. De laatste festivaldag wordt afgesloten door Whispering Sons, De Staat, Bedouine, Jordan Mackampa en The Mystery Lights. Zaterdag- en weekendtickets zijn al uitverkocht, maar voor vrijdag en zondag zijn er wel nog kaarten beschikbaar. Leffingeleuren biedt ook al tal van gratis randanimatie, optredens en drank- en eetkraampjes rond de kerk aan. Alle info: www.leffingeleurenfestival.be.
 1. Kortemarkse vrienden leggen laatste hand aan tweedaags festival: “We pingpongen van Belgische poprock naar partybeats”
  Kortemark

  Kortemark­se vrienden leggen laatste hand aan tweedaags festival: “We pingpongen van Belgische poprock naar partybeats”

  Negen jaar terug besloot een vriendengroep dat Kortemark ook een volwaardig festival verdiende. Dreambeats was het resultaat. Morgen vrijdag start het feestgedruis met het nieuwe Popmasters. Wij gingen de sfeer op de vooravond opsnuiven. Geen druk gedoe maar een sfeer waarbij iedereen weet wat hij doet. Speciaal voor het evenement neemt het team twee weken verlof. Van engagement gesproken.