Het ongeval vond plaats in de Viereikenstraat in Torhout.
Volledig scherm
Het ongeval vond plaats in de Viereikenstraat in Torhout. © Google Street View

300 liter mazout loopt in gracht nadat vrachtwagen kantelt

TorhoutIn de Viereikenstraat in Torhout is woensdagmorgen een vrachtwagen gekanteld. Door het ongeval scheurde de mazouttank open. Volgens de politie Kouter liep 300 liter mazout in de gracht.

 1. “Enkel 65-plussers kunnen zich voorlopig aanmelden als reserve voor vaccin”: Oostkamp en Beernem maken nog geen gebruik van online platform voor hele bevolking
  Oostkamp/Beernem

  “Enkel 65-plus­sers kunnen zich voorlopig aanmelden als reserve voor vaccin”: Oostkamp en Beernem maken nog geen gebruik van online platform voor hele bevolking

  In heel Vlaanderen ontstond dinsdagmorgen een stormloop op het online platform QVax. Via die weg kan iedereen zich aanmelden als reserve voor een coronavaccin. Oostkamp en Beernem maken voorlopig echter geen gebruik van de tool van de Vlaamse Overheid. “Wij blijven verderwerken met onze reservelijst voor 65-plussers”, klinkt het.
 2. Stiefzoon van president van beruchte motorbende krijgt werkstraf voor vuurwapen in z’n kous en dolk rond z’n nek
  Oostkamp/Wielsbeke

  Stiefzoon van president van beruchte motorbende krijgt werkstraf voor vuurwapen in z’n kous en dolk rond z’n nek

  Een 22-jarige man uit Wielsbeke heeft 85 uren werkstraf gekregen voor het bezit van verboden wapens en drugs. A.D. werd tijdens een alcoholcontrole in Oostkamp betrapt met een vuurwapen in zijn kous en dolk rond zijn nek. Volgens het parket is de twintiger de stiefzoon van de president van een beruchte motorbende, al ontkende de beklaagde zelf dat hij in dat milieu vertoeft.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw